Everyday Wellness

Livet är för kort för att inte följa sitt hjärta.

Everyday Wellness kom till av en känsla. En känsla av att livet ska vara glädjefyllt och levande. Där vi alla tar hand om varandra som sig bör. Vi finns bara här på jorden en kort stund, så fråga dig själv vad du vill göra för avtryck under din tid här? Hur kan du bidra till att världen blir ett ännu bättre ställe? Ingen kan som sagt göra allt, men alla kan göra någonting.

För att börja förändra världen måste vi dock börja med oss själva. Vi behöver se till att vi själva mår bra. Om du kan tolerera dina egna brister har du lättare att inte döma andra. Det ska inte behöva hända något omvälvande i ditt liv för att vi ska vakna upp och välja vår egen väg, möta våra rädslor och se vår potential.

Vi erbjuder kunskap, inspiration och engagemang för att uppnå en förändring och en mer hållbar livsstil att leva efter varje dag. Det är viktigt att alla förstår att det är vi själva som har ansvar för att må bättre och utveckla oss i den riktning som just du vill. Det finns ju faktiskt ingen annan som känner dig själv bättre och för att hitta svaren så får vi nyfiket fråga vad som intresserar oss och ger oss glädje och tacksamhet i livet. Tillsammans tar vi oss framåt, med mål och vision som styr oss och vetskapen om att vi varje dag måste jobba åt rätt håll för att komma dit vi vill. Sluta aldrig tro på din dröm och våga ta kontroll över ditt välmående!

Ser fram emot att få ta del av din historia och få vara en del av din utveckling.
/Maria Ekroth (grundare)

Utbildning

Cert. PI Funktionsmedicinsk Terapeut (klar dec 2019), Funktionsmedicinska Institutet
Kost- och hälsocoach, Paleo Institute 
Transformativ coach; Existens Skandinavien AB
Lic. Kostrådgivare; Bergklint education
Lic. Livsstilsrådgivare; Bergklint education
Mindfulnessinstruktör (Certifierad lärarutbildning i MBSR enligt Center For Mindfulness); Sverigehälsan
Civilekonom – (inriktning organisation och ledarskap); Luleå Tekniska Universitet

Kontakt:

Everyday Wellness In Sweden AB
Hagagatan 15 F, 1 tr
113 47 Stockholm

Mobil: 070-668 48 48
mail: [email protected]

Innehåller hela 30 analyser som tillsammans ger dig en heltäckande överblick över dina värden. Paketet är speciellt anpassad för kvinnors behov.

Pris: 1349 kr.

När man blir äldre kan allt fler krämpor uppkomma. Alla beror inte på sjukdomar, och många kan mildras med enkla medel. Innehåller 32 analyser som hjälper dig ligga steget före sjukdomar.

Pris: 1399 kr.

Detta paket passar dig i åldern 16-24 år. I paketet ingår en bred laboratorieanalys, en så kallad screening, av hela kroppen. 

Pris: 1299 kr