Hälsorapporten

Hälsorapporten är ett nytt forum för hälso- och sjukvårsintresserade och tar upp ämnet ur alla dess synvinklar. Nättidningen startades av journalisten Mats Holmström under hösten -15 med tanken att rikta sig till alla läsarkategorier med vetskapen om att alla är intresserade av sin egen och/eller någon annans hälsa på ett eller annat sätt. Hälsorapporten tar upp vården, kosten, träningen, psykologin, fysiologin och forskningen för att bara nämna några exempel. Här presenteras också starka personligheter som gör skillnad, man samarbetar med experter inom olika områden, erbjuder föreläsare och publicerar debattinlägg och krönikor under mottot ”Allt om hur vi mår – och varför”.

Blodkollen samarbetar med Hälsorapporten på flera sätt. Vår grundare Lovisa Ryding är en av Hälsorapportens experter, primärt inom området blodanalyser. Men hon skriver också krönikor där även andra av hennes expertisområden som träning/fitness, näringslära, muskelforskning och allmänna medicinska nyheter tas upp. Lovisa är också en av de noggrant utvalda inspiratörer/föreläsare som från årsskiftet 2015/2016 kan erbjudas som en viktig del av Hälsorapporten.

Blodkollen och Hälsorapporten har också ett allmänt utbyte av nyheter och information och hjälps åt att sprida såväl varandras budskap som inspiration till allmän hälsa.

Besök hälsorapporten här