Optimal Fysik

Optimal fysik ser människan som en helhet och har ett brett utbud av tjänster.  Allt ifrån personliga tränare, kiropraktor, naprapat och näringsfysiolog ingår under Optimal Fysiks tak.
Optimal Fysik tar hand om och utreder alla aspekter av din hälsa, allt för att du ska må så bra som möjligt och kunna prestera på topp.

Optimal Fysik har designat unika och skräddarsydda blodprovspaket som ger en indikation på individens livsstil och träningsprestation. Istället för att bara gissa oss till svaret, kan vi nu ge våra klienter en rad omfattande blodtester för att få förståelse för hur vi kan leda dem till en bättre livsstil som tar dem mot deras mål, oavsett om det gäller att få ökad energi, reducera smärta eller om de vill prestera sitt allra bästa inför en idrott eller träningsprogram. Vi har tagit fram fem exklusiva blodprover baserat på individuella mål

Besök Optimal Fysik här


Här nedan kan du se våra paket

 

Detta paket innehåller en grundkontroll av kroppens organ och funktion, och utgör därför en bra utgångspunkt i en komplett hälsoundersökning.
 

Detta paket innehåller en grundkontroll av kroppens organ och funktion, och utgör därför en bra utgångspunkt i en komplett hälsoundersökning.

För de klienter som behöver bättre förståelse för hur man kan gå ner i vikt och bibehålla en hälsosam fettprocent i kroppen.

Detta paket utvärderar din förmåga att bygga en större muskulatur

För de klienter som har problem med låg energinivå, och för att hjälpa dem att förstå orsaken till detta.